Rajajärvi Työväenyhdistyksen johtoon

Jouko Rajajärvi

Heinolan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys kerääntyi sääntömääräiseen kevätkokoukseensa 21.3.2024 käsittelemään sääntömääräisten asioiden lisäksi yhdistyksen puheenjohtajan valintaa. Kokousta puheenjohtanut varapuheenjohtaja Kirsi Lehtimäki esitteli yhdistyksen toimintavuotta 2023. SDP:n saama 31,6 prosentin kannatus oli valtakunnallisesti erittäin korkea ja Lehtimäki kiitti laajasti yhdistys väkeä ja kuntalaisia vaalimenestyksestä.

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Jouko Rajajärvi. Rajajärvi otti kantaa heti valintasa jälkeen maan poliittiseen tilanteeseen .”Nyt vallassa olevan hallituksen kannustamaton leikkauspolitiikka on aivan vierasta meille sosialidemokraateille. Kesän eurovaaleissa meidän on näytettävä, ettemme hyväksy maan hallituksen neuvottelemattomuuspolitiikkaa.”.

Lisäksi Rajajärvi muotoili tavoitteita vuoden päästä koittaviin kunta- ja aluevaaleihin. ”Tavoitteemme on jälleen olla Heinolan suurin puolue kunta -ja aluevaaleissa. Se vaatii kovasti työtä ja tulemme panostamaan laajasti jäsen, sekä ehdokashankintaan.”

Kommentit

  1. Onneksi olkoon ja voimia vaativaan tehtävään, Jokke!👏
    Toivottavasti nyt alkaa avoimen keskustelun kausi yhdistyksessä!👍

  2. Wow, superb blog structure! How long have you been blogging
    for? you make running a blog glance easy. The full glance
    of your website is magnificent, let alone the content! You can see similar here
    najlepszy sklep

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *