Tiedote: Heinolan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ja Sos.Dem. valtuustoryhmä – Emme hyväksy häirintää tai asiatonta käytöstä missään muodossa

Julkaisuvapaa heti


Tiedote: Heinolan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ja Sos.Dem. valtuustoryhmä – Emme hyväksy häirintää tai asiatonta käytöstä missään muodossa

Heinolan Sosialidemokraatit ovat sitoutuneet SDP:n turvallisen tilan periaatteisiin. Emme hyväksy toiminnassamme minkäänlaista epäasiallista käytöstä, häirintää ja syrjintää. Kun näitä asioita ilmenee, ne käsitellään puolueen sääntöjen ja ohjeistusten mukaisesti. Oletuksena on, että jokainen puolueen jäsen käyttäytyy arvokkaasti toisia ihmisiä kohtaan kaikissa tilanteissa.

“Haluamme varmistaa, että jokainen voi omana itsenään osallistua SDP:n toimintaan. Puolueemme keskeisiin arvoihin kuuluu toisen ihmisen kunnioittaminen. Tästä arvosta pidämme tiukasti kiinni.” toteaa työväenyhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Lehtimäki.

Epäasiallinen kohtelu, sopimaton käyttäytyminen tai häirintä ovat yleisen tavan tai lain vastaista käyttäytymistä toista kohtaan. Ne ovat laajoja käsitteitä, ja voivat olla muun muassa henkistä tai fyysistä kiusaamista, syrjimistä, uhkailua, sukupuolista eriarvoistamista, epäasiallista kohtelua, ahdistelua, vähättelyä, asiattomia huomautuksia tai mustamaalaamista. Tällainen käyttäytyminen voi liittyä yksittäiseen tilanteeseen tai olla järjestelmällistä ja jatkuvaa.


Kommentit

 1. Wow, wonderful blog structure! How long have you ever been blogging for?
  you made blogging glance easy. The full glance of your website is excellent,
  let alone the content! You can see similar here ecommerce

 2. Wow, amazing weblog layout! How long have you been running a blog for?

  you make blogging look easy. The full look of your site is wonderful, as smartly as the content material!
  You can see similar here sklep online

 3. Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your site
  is excellent, as smartly as the content material! You can see similar here sklep internetowy

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *