Vuoden 2024 johtokunta järjestäytyi ja teki vierailun Kirkonkylään

Vuoden 2024 johtokunta kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 9.1.2024 suurlähettiläs Lauri Kankaan kotona Heinolan kirkonkylässä. Suurlähettiläs Kangas kertoi mittavasta urastaan Suomessa ja kansainvälisessä politiikassa. Uralle on mahtunut niin Kalevi Sorsan, kuin Pertti Paasion poliittisena sihteerinä toimiminen ja komennukset eri puolille Afrikkaa mm. Namibiassa, Etiopiassa ja Keniassa. Lisäksi Kangas muisteli yhteistyötään edesmenneiden presidenttien Koiviston ja Ahtisaaren kanssa. Kiitos johtokunnan puolesta koko Kankaan perheelle keskusteluista ja talon esittelystä!

Johtokunta valitse järjestäytymiskokouksessaan seuraavat henkilöt seuraaviin tehtäviin. Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Seija Kasurinen. Hän toimii myös kuluvana vuonna jäsensihteerinä. Taloudenhoitajana jatkaa Taisto Lehmusvuori, joka on myös Kisakulman isäntä. Opintosihteerinä toimii varapuheenjohtaja Kirsi Lehtimäki. Tiedotusvastuu on jaettu puheenjohtaja Heimo Riutan kanssa, joka huolehtii medialle tiedottamisesta ja Sami Salmiselle sekä Juho Saloselle. Heidän vastuullaan on sähköinen viestintä. Salminen ja Salonen toimivat myös yhdistyksen nettivastaavina. Lisäksi Salminen toimii yhdistyksen nuorisovastaavana.

Edellä mainittujen henkilöiden lisäksi johtokunnassa toimivat syyskokouksen päätösten mukaisesti Kimmo Huvinen, Jouko Rajajärvi, Heljä Harttunen ja Harri Kasurinen. Varajäseninä toimivat Pirjo Riikonen, Pirjo Uimonen ja Anitta Hokkanen.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *